Successos

Un nou jugador de rubgi desaparegut a Barcelona, aquest cop en un pub irlandès

Levi Davis va ser vist per últim cop fa nou dies en un bar de la Rambla

2 min
Levi Davis jugant un partit de rugbi

BarcelonaFa dues setmanes els treballadors de la Sala Apolo de Barcelona van trobar el cos sense vida de Liam Hampson, un jugador de rugbi semiprofessional australià de 24 anys. Buscant el lavabo, va sortir sense voler al terrat d'evacuació, va pujar a un mur, i va caure en un buit de 20 metres. Els empleats el van trobar dos dies després de caure i en aquest impàs de temps els seus amics van fer una crida a tothom que l'hagués vist. Aquest dilluns s'ha denunciat una altra desaparició: de nou, un jugador professional de rugbi, aquest cop britànic. Levi Davis, també de 24 anys, va ser vist per últim cop fa nou dies a l'Old Irish Pub, un bar de la Rambla. Bath Rugby, un dels exequips de Davis, ha iniciat una campanya a les xarxes socials per trobar-lo.

De moment, segons apunten fonts policials, els Mossos d'Esquadra saben que a les xarxes socials s'ha publicat aquesta desaparició, però afegeixen que encara no han rebut cap denúncia ni dels familiars ni dels amics i, per tant, no poden obrir una investigació. Davis és una persona especialment popular al Regne Unit per la seva carrera esportiva, però també per la seva activitat fora dels terrenys de joc. El 2019 va participar en el talent show Celebrity X Factor amb tres estrelles més del rugbi, Ben Foden i Thom Evans, formant el grup Try Star.

Un any després, en una entrevista al Daily Mail, va fer públic que és bisexual i que ho havia compartit amb tot el seu equip amb un missatge, una confessió poc habitual en el món de l'esport. "Hola, nois. Només us vull explicar una cosa que m'ha estat corcant durant quatre anys. Vull ser obert i honest amb vosaltres, nois, com a amics i companys d'equip. Soc bisexual. És una cosa que sé des que tenia 18 anys", va enviar Davis als seus companys. Abans de fer-ho públic, l'estrella del rugbi va tenir problemes mentals i va passar a beure més alcohol. Tenia, va dir, "sentit de la vergonya per no ser normal".

Investigació al Regne Unit

La desaparició de Davis ha commocionat el món del rugbi anglès i la recullen la majoria de mitjans nacionals. La llegenda del Bath Tom Varndell ha demanat que qualsevol persona que el vegi contacti amb ell o amb la policia de la regió de West Midlands, que estarien portant el cas. També s'ha pronunciat el departament d'Exteriors del Regne Unit. Un dels seus portaveus, segons recull Efe, ha assegurat que estan donant suport a la família de Davis. L'esportista estava jugant aquest any al Worthing RFC, a la segona divisió del país britànic.

stats