Societat 31/07/2018

Uns turistes de comiat de solter paguen 100 euros a un sensesostre perquè es tatuï el nom del nuvi al front

Els fets, que van passar a Benidorm, han indignat la població

Ara
1 min
Les noves contractacions del sector serveis han ajudat a la caiguda de l'atur. En la imatge, Benidorm el passat pont del Primer de maig. / MANUEL LORENZO / EFE

BarcelonaUn grup de turistes britànics que celebraven un comiat de solter a Benidorm van oferir 100 euros a un sensesostre perquè es tatués al front el nom i l'adreça del nuvi. Els fets, que han transcendit quan l'estudi de tatuatges ha publicat una foto de l'indigent a Facebook que ha difós 'The Guardian', han provocat indignació a la ciutat.

El sensesostre, un home de 34 anys d'origen polonès, s'havia de tatuar les paraules "Jamie Blake, North Shields, NE28", però no li van escriure el missatge sencer perquè li feia massa mal.

La presidenta de l'Associació de Negocis Britànics de Benidorm, Maling Cowles, ha explicat al rotatiu que molts turistes estan disgustats i ha denunciat que "és horrible utilitzar una persona en situació vulnerable i pensar que llançar uns quants diners et pot donar una mica de diversió". Cowles diu que ha parlat amb l'indigent. L'home li ha explicat que és alcohòlic i que, després de gastar-se part dels diners que els turistes li havien pagat, el van atacar a la platja i van robar-li els 17 euros que li quedaven.

El cas ha reobert el debat sobre el turisme de festa a les zones de platja. Cowles assegura que "hem d'estar alerta sobre el perquè d'aquests comportaments, per què es considera que pots fer el que vulguis quan estàs de vacances".

stats