Societat 15/08/2014

Detinguts quatre taxistes per agredir i robar al conductor d'un taxi sense llicència

L'agressió va tenir lloc el l'1 d'agost a l'aeroport del Prat

Efe
2 min

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra han detingut quatre persones que presumptament van agredir, robar i causar danys en el vehicle a un home que oferia un servei de taxi sense llicència a la zona d'arribades de l'aeroport del Prat. Els detinguts són quatre homes de 34, 38, 43 i 44 anys d'edat, de nacionalitat espanyola i veÏns de Barcelona, Sant Adrià de Besòs i Sant Andreu de la Barca. La policia els imputa un delicte de robatori amb violència i intimidació, a més de danys al vehicle de la víctima, al qual van punxar les rodes.

Els fets van ocórrer l'1 d'agost passat quan la víctima, un pakistanès veí de Barcelona, va estacionar el seu vehicle a l'aparcament públic de la Terminal T1 de l'aeroport de Barcelona i es va dirigir a la zona d'arribades, on va veure que un grup de persones l'observaven a distància. En tornar cap al seu vehicle, que oferia com a taxi als passatgers que arribaven a el Prat, tot i no tenir la llicència necessària, la víctima va observar que el seu vehicle tenia les rodes punxades, per la qual cosa va intentar dirigir-se a la comissaria que els Mossos d'Esquadra tenen a la terminal de l'aeroport. No obstant això, va ser interceptat per les persones que havia vist minuts abans a la terminal. Una d'elles el va agredir, el va amenaçar i li va robar la cartera, mentre els tres restants vigilaven. Immediatament després, els agressors van abandonar el lloc i van fugir en un vehicle, segons les fonts.

Gràcies a les imatges de les càmeres de seguretat de l'aeroport i a la declaració d'alguns testimonis, la policia va poder identificar i detenir els presumptes autors del robatori i l'agressió, tots ells taxistes professionals.

En el període estival es detecta un augment de vehicles que ofereixen servei de taxi a l'aeroport tot i no disposar de la corresponent llicència. Els Mossos han posat en marxa diversos controls, que s'han saldat amb 34 denúncies a persones que no tenien l'autorització administrativa necessària. Entre els denunciats figuren sis conductors que eren particulars que havien estat contactats a través de l'aplicació per a mòbils UBER.

stats