Societat 05/10/2014

Normalitat al servei del TGV entre Girona i Figueres després de les darreres pluges d'aquesta nit

Renfe assegura que no s'ha produït cap incidència i que els trens ja compleixen els horaris previstos

Acn
1 min

GironaNormalitat al servei del TGV entre Girona i Figueres després de les darreres pluges que han caigut de matinada a les comarques gironines. El servei d'alta velocitat va reprendre's aquest dissabte a la tarda, després de gairebé sis dies d'aturades a causa de la inundació d'un tram del túnel al seu pas per Girona. Des de Renfe asseguren que no s'ha produït cap nova incidència i que els combois circulen sense retards i amb les velocitats habituals. Aquest dissabte, el servei ferroviari s'ha anat restablint de manera progressiva i els trens havien de circular dins del túnel del TGV amb una velocitat reduïda.

La pluja sí que provoca retards de fins a 25 minuts aquest matí a la R1, entre Mataró i Maçanet. Les pluges que han caigut aquesta passada matinada a les comarques gironines no han causat noves incidències en la línia del TGV, entre Girona i Figueres. Així ho han assegurat fonts de Renfe. De moment, els combois circulen amb normalitat, sense retards i amb les velocitats habituals.

Durant aquest dissabte, el servei d'alta velocitat s'ha anat restablint de mica en mica, un cop la maquinària de prova va comprovar que el tram afectat per les inundacions complia amb totes les garanties de seguretat. Durant les primeres hores, els combois que passaven pel túnel havien d'alentir la seva velocitat. Aquest diumenge la matí, fonts de Renfe han informat que els combois compleixen els horaris i segueixen les velocitats marcades i habituals.

stats