Societat 12/08/2016

El Tibidabo tindrà una nova atracció d'aigua en un espai en desús

El juliol ha deixat xifres de rècord: un 15% més de visitants que l'any passat

Europa Press
2 min
El Tibidabo tindrà una nova atracció d'aigua en un espai en desús

BarcelonaEl parc d'atraccions del Tibidabo ha presentat aquest divendres el projecte de rehabilitació d'un espai en desús per instal·lar una nova atracció d'aigua, a la qual es podrà accedir durant tot l'any sense necessitat de comprar entrada, ha informat aquest divendres la direcció del parc. L'atracció estarà situada al costat del edifici Cel i constarà d'una sèrie de fonts interactives i de jocs de llums, obra de l'arquitecte Dani Freixas, autor de la rehabilitació de Miramiralls, una de les atraccions emblemàtiques del parc.

En roda de premsa, el tinent d'alcalde de Cultura de l'Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni, ha destacat la importància que la titularitat del parc sigui pública perquè "no hi ha voluntat de negoci, sinó que el parc genera oci constructiu per a la ciutat ". L'Ajuntament havia perseguit els últims anys l'objectiu d'incrementar el nombre de visitants per aconseguir que un privat es fes càrrec de la gestió del parc.

Sobre l'impacte econòmic del Tibidabo a la ciutat, Collboni ha manifestat el compromís social a l'hora de contractar els treballadors gràcies als plans específics d'ocupació per a aturats de més de 45 anys.

Les obres també inclouen una nova zona de pícnic per als socis del Tibiclub i s'espera que es pugui inaugurar a finals d'any, amb un pressupost de 604.888 euros.

El parc ha registrat 115.043 visitants durant el mes de juliol, un 15% més que l'any anterior, i eleva fins als 350.573 el total d'assistents des que va començar l'any. Aquest increment es deu a un canvi d'horaris al parc, que ha passat d'obrir els dimecres a fer-ho els dilluns.

Entre els nous projectes de millora del Tibidabo es troba la restauració de l'avió, que adjudicarà el projecte definitiu el 15 de setembre i començarà les obres al desembre. En paral·lel, el parc renovarà l'atracció del castell misteriós i ampliarà la seva oferta d'espectacles de tancament amb dues noves actuacions.

stats