Societat 04/12/2018

Un tiroteig per una revenja entre clans deixa quatre ferits

Els Mossos busquen els autors, que haurien fugit de Nou Barris en cotxe

Pau Esparch
2 min

BarcelonaTres homes i una dona, tots quatre de la mateixa família, van resultar ferits ahir al matí en un tiroteig amb armes de foc al passeig Urrutia, a prop del Turó de la Peira, al districte de Nou Barris de Barcelona. L’intercanvi de trets es va produir pocs minuts abans de dos quarts d’onze del matí, per una revenja entre clans d'ètnia gitana. Aquesta és la principal hipòtesi dels Mossos d’Esquadra, segons va explicar el conseller d’Interior, Miquel Buch, tot i que la investigació continua oberta.

Elements identificats pels Mossos al carrer durant la investigació del tiroteig

Els Mossos busquen els autors dels trets, que haurien fugit de Nou Barris en cotxe. Ahir al migdia, poc després del tiroteig, la Policia Local de Sant Adrià de Besòs va aturar un vehicle que encaixava amb les característiques del que haurien utilitzat els implicats per fugir. Els agents van traslladar els quatre ocupants del cotxe a la comissaria dels Mossos, on els van identificar però no detenir perquè no es va establir si estaven implicats en els fets. Ahir al vespre no constaven detencions pel tiroteig.

Agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona i dels Mossos d'Esquadra a prop de la zona on s'ha produït el tiroteig

Dos ferits crítics, tots per impacte de bala

El Sistema d’Emergències Mèdiques va enviar quatre dotacions al carrer on es va produir el tiroteig, però no va poder atendre els afectats perquè els ferits havien anat pel seu compte a l’Hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona. Fonts del centre van explicar que dos estaven en estat crític, un altre tenia ferides molt greus, i el quart, greus. Tots presentaven ferides per impacte de bala. Fonts policials van afegir que els ferits són un pare, els seus dos fills i la seva neta.

stats