Societat 25/04/2016

Sexe al metro de Barcelona: TMB obre una investigació

Una passatgera va gravar amb el telèfon una parella practicant sexe a l'andana de l'estació de Liceu a les 23.55 hores d'aquest dissabte

Ara
1 min

BarcelonaTransports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha obert un expedient per mirar d'identificar la parella que a les 23.55 hores del passat dissabte practicava sexe a l'andana de l'estació de metro de Liceu, de la línia 3. Una passatgera va gravar amb el mòbil l'escena, que ha corregut com la pólvora a través de diferents xarxes socials, com ara YouTube o WhatsApp.

TMB, que ha tingut coneixement del vídeo a través d'internet, creu que l'acció suposa una infracció del reglament de viatgers i de la llei ferroviària i que es podria arribar a sancionar la parella per un comportament incívic, però no ho han traslladat als Mossos d'Esquadra perquè no es tracta d'una acció penal, segons un portaveu de TMB. Per aquest motiu, el departament de seguretat de TMB és qui està examinant les imatges de les càmeres pròpies de l'andana per identificar la parella, i després ho traslladaran a l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) perquè formalitzi la sanció administrativa.

Segons el reglament, els dos passatgers podrien ser sancionats amb una multa d'uns 600 euros –el màxim que diu el reglament són 6.000 euros però mai són tan altes– per mantenir un comportament que es pot arribar a considerar "molest o ofensiu" per la resta d'"usuaris, els agents i el personal" del metro.

Les imatges explícites del vídeo –no aptes per a tots els públics– mostren que la parella no va tenir manies a l'hora d'aprofitar un banc de l'andana en direcció Trinitat Nova per practicar sexe, tot i la presència d'altres passatgers, que s'ho miraven amb sorpresa. N'hi havia que passaven per davant seu o els animaven, i fins i tot es va arribar a crear una espècie de cordó de curiosos.

stats