Societat 07/02/2012

Trias: "Intentarem que la T-11 no vagi endavant"

L'alcalde de Barcelona assegura que l'Ajuntament intentarà que la iniciativa veïnal per aconseguir viatges gratis no s'apliqui

M.ortega
1 min

BARCELONAL'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha explicat aquest dimarts que l'Ajuntament de la ciutat intentarà que la targeta T-11, la iniciativa veïnal per permetre viatges gratuïts mitjançant l'intercanvi de targetes entre usuaris per aprofitar els temps de transbordaments, "no vagi endavant, que no s'apliqui". Trias ha justificat la pujada del preu del transport públic perquè, segons ha apuntat, "no podem deixar que el transport d'avui el paguin els nostres néts" i ha destacat que les noves tarifes bonifiquen els usuaris que més l'utilitzen i que, si fins ara la T-10 era el títol de transport més utilitzat, "potser haurem de canviar els costums".

L'alcalde s'ha mostrat contrari a allargar l'horari del transport públic per esdeveniments com els partits del Barça. Ha destacat que aquest servei té un cost de 30.000 euros i que, en tot cas, "els hauria de pagar qui es guanya la vida amb aquests horaris tan estranys –en referència als partits que comencen a les 22 h– i no l'Ajuntament".

stats