Societat 28/11/2016

Troben a Martorell el cos de la jove desapareguda en una riera de Sant Llorenç d'Hortons

Els equips de Mossos i Bombers l'han localitzat en un pont de Martorell. La jove i la seva parella van quedar atrapats amb el seu cotxe i la noia va ser arrossegada per la riuada

Ara
2 min
Troben un cos que podria ser el de la jove desapareguda en una riera de Sant Llorenç d'Hortons

BarcelonaLa brigada de manteniment de l'Ajuntament de Martorell ha localitzat aquest dilluns, poc després de les 09.00 h, el cos de la noia que va desaparèixer dissabte a la nit arrossegada per la riuada a Sant Llorenç d'Hortons (Alt Penedès).

L'operatiu de cerca dels Mossos d'Esquadra i els Bombers de la Generalitat ha trobat el cos al riu Anoia, al pont del barri de la Vila de Martorell, a uns 11,5 quilòmetres del lloc on va quedar atrapat el vehicle. La família ha confirmat que es tracta de la jove de 20 anys desapareguda dissabte a la nit a la riera de can Francisquet de Sant Llorenç d’Hortons.

Fins al lloc on s'ha trobat el cadàver s’hi han desplaçat, també, efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que han activat una unitat de psicòlegs per donar assistència a la família.

Els Bombers van començar dissabte a la nit les tasques per localitzar la dona desapareguda, en un operatiu que s'ha reforçat aquest matí fins que el cos ha sigut localitzat a Martorell.

El cap d'intervenció del dispositiu dels Bombers, Moisès Galán, ha explicat que els corrents i els remolins han dificultat la recerca del cos. Així baixava l'aigua a Martorell aquest diumenge al matí, després de les pluges del cap de setmana:

El conseller d'Interior, Jordi Jané, va afirmar ahir que tot apunta que la parella de joves –que va ser sorpresa per una riuada quan es dirigien al càmping Can Ferraguet, a Sant Llorenç d'Hortons– va ser guiada pel GPS fins a un camí que els obligava a travessar una riera, en aquells moments desbordada.

El succés va passar dissabte cap a les 21.00 h, quan els dos joves, un noi de 19 anys i una jove de 20, van quedar atrapats a l'interior del seu vehicle a la riera de Cal Francisquet, pròxima a la zona del càmping, cap on es dirigien per celebrar-hi una festa d'aniversari.

Mentre el noi va poder sortir del cotxe i agafar-se a les branques d'un arbre, la jove, veïna de Sant Joan Despí (Baix Llobregat), va ser arrossegada per l'aigua després de sortir del vehicle.

stats