SOCIETAT
Societat 03/11/2012

Dues persones moren en accidents de trànsit aquest dissabte

Una noia de 18 anys ha mort a l'AP-7 a Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental). Un altre accident, al casc urbà de Sabadell, ha deixat una víctima i tres ferits

Acn
1 min

BarcelonaDues persones han mort aquest dissabte en accidents de trànsit. Un accident a l'AP-7 a Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental) ha provocat la mort d'una jove de 18 anys, segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT).

El sinistre s'ha produït poc després de les sis de la matinada al quilòmetre 152,5 de l'AP-7, entre l'edifici de RTVE i l'Escola d'Hostaleria del Vallès, en sentit Tarragona. Per causes que encara s'estan investigant, hi ha hagut un xoc entre un camió i dos turismes.

Sembla que un dels cotxes ha encalçat el camió i ha bolcat, i posteriorment el segon turisme ha topat amb el vehicle bolcat. A conseqüència d'això, la passatgera davantera d'un dels cotxes, Ainoa L. B., de 18 anys i veïna de Mataró, ha mort.

La resta d'implicats en l'accident han quedat ferits lleus.

D'altra banda, una col·lisió entre dos turismes ha provocat la matinada d'aquest dissabte la mort d'un home de 49 anys, mentre que una dona de 48 i un menor de 15 anys han resultat ferits greus i una noia de 18, ferida menys greu.

L'accident ha succeït cap a tres quarts d'una de la matinada en ple casc urbà de Sabadell, concretament al carrer Brutau.

Segons han informat els Bombers de la Generalitat, la dona i el menor han estat traslladats a l'Hospital Parc Taulí de Sabadell, mentre que la noia ha estat atesa a la Mútua de Terrassa. Fins el lloc dels fets s'han traslladat sis dotacions del bombers, cinc patrulles dels Mossos d'esquadra i tres ambulàncies del SEM.

stats