Societat 18/04/2021

Violada una dona després de ser drogada en un pis de la Barceloneta

La Guàrdia Urbana deté el presumpte agressor sexual i un altre home que l'acompanyava

ARA
2 min
Un carrer de la Barceloneta

BarcelonaUna dona ha sigut drogada i violada aquest diumenge a la Barceloneta. Una patrulla de la Guàrdia Urbana l’ha localitzat de matinada caminant pels carrers d’un barri barceloní i l’ha traslladat a un centre mèdic perquè se sotmetés a proves mèdiques, que serviran per a la denúncia. Arran de la descripció que ha fet del presumpte violador, els policies han arrestat dos homes poc després: l’acusat com a agressor i un altre com a col·laborador –sense que s’hagi determinat quin és el grau de participació en l’atac–, que ha intentat fugir quan ha vist els agents. 

L‘agressió sexual s’hauria produït entre les sis i les set del matí en un pis del carrer del Mar, on la dona havia accedit hores abans en companyia de la seva parella per estar amb uns amics. Segons avança el digital Crónica Global, els agents sospiten que els implicats van subministrar algun tipus de substància estupefaent als dos visitants que els va deixar sense consciència. Al matí, la dona s’ha despertat amb signes evidents d’haver patit una violació i ha sortit per denunciar l’agressió.

Ha sigut llavors quan una patrulla de la Guàrdia Urbana que estava patrullant l’àrea l’ha trobat i ella els ha explicat que havia patit una violació amb penetració en un domicili particular. Poc després, els agents han topat amb un home que coincidia amb la descripció física que havia fet la víctima del seu agressor i l’han detingut juntament amb un acompanyant que ha presentat resistència i ha estat acusat també de desobediència a l’autoritat. Tots dos han estat conduïts ja arrestats a la comissaria dels Mossos d’Esquadra de les Corts, on s’esperava que prestessin declaració abans de passar a disposició judicial.

stats