Violència masclista

Detingut un agent dels Mossos acusat d'intentar matar la seva parella

La dona ha hagut de ser hospitalitzada però no es tem per la seva vida

Ara
1 min
Un cotxe dels Mossos d'Esquadra en una imatge d'arxiu

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra han detingut aquest dimarts, Dia Internacional de les Dones, un agent dels Mossos d'Esquadra acusat d'intentar matar amb una arma blanca la seva parella a Vilassar de Dalt (Maresme). La víctima ha hagut de ser hospitalitzada per ferides greus però no es tem per la seva vida. Diversos agents del mateix cos de policia han detingut el sospitós per un delicte de temptativa d'homicidi.

Segons han informat a Efe fonts pròximes al cas, els fets han passat cap a les 13.15 h, quan l'home, un agent adscrit a la unitat antidisturbis dels Mossos, la Brimo, hauria agredit amb un ganivet la seva dona i li hauria causat ferides al coll. Els fets han tingut lloc a casa de la víctima. Segons ha explicat TV3, l'agent hauria trucat al telèfon d'emergències 112 dient que la dona s'havia tallat ella mateixa amb el ganivet.

El conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena, ha condemnat aquesta agressió en un missatge al seu compte de Twitter, i ha ressaltat que coincideix amb el 8-M, Dia de les Dones: "Tolerància zero amb la violència masclista, sempre i a tot arreu. Ja n'hi ha prou. Tot el suport a la víctima", ha afirmat. També l'Ajuntament de Vilassar de Dalt ha condemnat aquesta agressió masclista i ha convocat una concentració de rebuig a les 20 hores a la plaça de la Vila.

stats