Violència sexual

Detenen un professor de Bagà per una presumpta agressió sexual a dues menors

Les dues víctimes són menors d'edat i les seves famílies acusen el docent de tocaments

1 min
L'Institut Alt Berguedà en una imatge d'arxiu.

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra investiguen un professor de l'Institut Alt Berguedà de Bagà per presumptament haver agredit sexualment dues estudiants menors d'edat. Segons ha avançat el Regió 7 i ha confirmat l'ARA, aquest dilluns a la tarda dues famílies van acudir a la comissaria de Berga dels Mossos i van presentar dues denúncies per suposats tocaments a les seves filles. Aquest dimarts al vespre, els Mossos d'Esquadra han detingut el professor com a presumpte autor dels tocaments i en les properes hores passarà a disposició judicial.

L'alcalde de Bagà, Joan Oña, ha confirmat que l'institut ha activat el protocol per agressió sexual arran de les denúncies: "Des de l'Ajuntament ens posem a disposició per esbrinar què ha passat, arribar al fons de la qüestió i que es depurin responsabilitats", ha subratllat l'alcalde.

Segons fonts del departament d'Educació, el professor investigat continua fent classe, però ho està fent acompanyat d'un altre docent mentre no s'aclareixin els fets. La conselleria va activar la unitat de suport a l'alumnat en situació de violència (USAV) quan es va assabentar dels fets, i la Inspecció està en contacte amb les famílies de les denunciants i la direcció de l'institut.

stats