Societat 26/09/2016

Xavier Trias, intervingut d'una angina de pit

El cap de files de CiU a l'Ajuntament de Barcelona es recupera d'un cateterisme coronari a la Vall d'Hebron

Ara
1 min
L'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, aquest dilluns / EFE

BarcelonaLa matinada de dissabte a diumenge, en plenes festes de La Mercè, el cap de files de CiU a Barcelona, Xavier Trias, va sentir una indisposició i un malestar a l'altura del pit que el va fer decidir traslladar-se al servei d'urgències de l'Hospital de la Vall d'Hebron. Després de l'exploració, els metges li van diagnosticar una angina de pit, i el matí de diumenge li van practicar un cateterisme coronari per extreure-li un coàgul de sang i implantar-li un 'stent' –dispositiu en forma de molla que ajuda a corregir un estrenyiment de les artèries o venes coronàries.

Trias es recupera ara de la intervenció amb la intenció de reincorporar-se al més aviat possible a les seves tasques com a cap de l'oposició. Mentre ell no hi és, la resta de regidors del grup municipal de CiU el supliran en els seus compromisos institucionals.

Trias es manté ingressat i en observació a la unitat coronària de l'Hospital de la Vall d'Hebron i ha anul·lat la seva agenda pública. L'exalcalde va poder participar als actes de La Mercè de dissabte.

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha assegurat a través del seu compte de Twitter que ha parlat amb Trias i ha celebrat que, "per sort", es recupera satisfactòriament de la intervenció.

stats