Publicitat
Publicitat

Premis literaris

Fernando Savater, nou premi Primavera

Guanyador del premi Planeta l'any 2008 amb 'La hermandad de la buena suerte', Savater ha estat recompensat amb els 200.000 euros del premi Primavera pel recull de relats 'Los invitados de la princesa'

El filòsof i escriptor Fernando Savater ha guanyat avui el premi Primavera de n ovel·la amb 'Los invitados de la princesa' , una concatenació de relats escrits a l'estil de Chaucer o de Boccaccio en què projecta una mirada irònica i desenfadada sobre la cultura i els usos socials actuals .


El jurat que ha decidit aquest premi , dotat amb 200.000 euros i considerat un dels més importants de l'àmbit hispànic , ha estat presidit per Ana María Matute , que no hi va poder assistir , i compost per Antonio Soler , Ángel Basanta , Ramón Pernas , Ana Rosa Semprún i Miryam Galaz , com a secretària sense vot .


Nascut a Sant Sebastià el 1947 ,  assagista i divulgador de la filosofia , Savater ha publicat més de cinquanta obres d'assaig polític , literari i filosòfic , narracions i obres de teatre . L'any 2008 va guanyar el premi Planeta amb 'La hermandad de la buena suerte'.

Més continguts de