ARA Llegim

Proa publicarà la novel·la amb pseudònim de J.K. Rowling al novembre

L'autora de Harry Potter s'endinsa per primera vegada en el gènere negre amb el nom de Robert Galbraith

'El cant del cucut' , la novel·la policíaca que J. K. Rowling va escriure amb el pseudònim de Robert Galbraith, serà publicada per Proa –en castellà, Destino– el dia 14 de novembre . El lector descobrirà en aquesta novel·la de l'autora de ' Harry Potter ' , que per primera vegada s'endinsa en el gènere negre , una parella de detectius molt original : Cormoran Strike i la seva secretària, Robin Ellacott .

La primera novel·la de misteri de Robert Galbraith narra la història d'una jove model amb problemes emocionals que cau des del balcó de Mayfair en plena nit . Tothom assumeix que ha sigut un suïcidi , excepte el seu germà , que contracta els serveis de l'investigador privat Cormoran Strike , un veterà de guerra amb seqüeles físiques i psicològiques , perquè s'encarregui del cas .

L'encàrrec li dóna certa tranquil·litat econòmica , però com més aprofundeix en el complex món de la model més fosc li sembla tot a Strike i més s'acosta a un gran perill . Es tracta d'una novel·la de misteri impregnada de l'atmosfera de Londres , des dels carrers més selectes de Mayfair fins als pubs ocults de l'East End o el bullici del Soho .

Més continguts de