ARA Llegim
Llegim 10/04/2013

Barcelona estrena llibreria 'low cost' a preus fixos amb llibres de segona mà

Re-read ofereix més de 5.000 títols en un local d'uns 80 metres situat al carrer Roselló de Barcelona, a l'Eixample, no treballa amb llibre antic ni amb llibres de saldo, encara que té una secció amb obres molt escollides dels anys 60

Ara / Efe
1 min

BarcelonaBarcelona té a partir d'aquest dimecres una llibreria 'low cost' que posa a la venda llibres de segona mà gairebé nous a preu fix, que es redueix en funció del nombre de volums que es compren. La llibreria, que es diu Re-Read, juga a més amb el disseny i amb la modernitat de l'entorn per fer més atractiva la venda de llibres, una activitat molt afectada per la crisi i les noves tecnologies, segons ha declarat la propietària de l'establiment, Mercedes Zendrera.

Un volum costa tres euros, dos es poden comprar per cinc euros, i per deu els amants de la literatura poden adquirir cinc obres, un preu molt atractiu amb el qual la seva creadora vol dinamitzar la venda i fer-la atractiva. Zendrera pertany a una família vinculada al món del llibre, ja que també és propietària d'una altra llibreria especialitzada en idiomes i germana dels propietaris de les editorials Sirpus i Noray, del grup Zendrera Zariquiey.

Ha remarcat que Re-read ofereix més de 5.000 títols en un local d'uns 80 metres situat al carrer Roselló de Barcelona, a l'Eixample, no treballa amb llibre antic ni amb llibres de saldo, encara que té una secció amb obres molt escollides dels anys 60. Els llibres estan ordenats per seccions i classificats per ordre alfabètic dels autors i tot l'espai està concebut per fomentar l'hàbit de la lectura, i disposa fins i tot d'un servei d'alertes per avisar el comprador quan arriba un llibre que està buscant.

stats