Publicitat
Publicitat

ARA Llegim

L'escriptor Manuel Rivas, 'honoris causa' per la Universitat de la Corunya

En l'acte del proper 23 de març també rebrà aquesta distinció l'hispanista John Rutherford. Rivas serà reconegut amb el títol d''honoris causa' perquè la Universitat de la Corunya el considera "un dels més polifacètics i rellevants creadors en llengua gallega"

L'escriptor Manuel Rivas serà investit el proper 23 de març doctor 'honoris causa' per la Universitat de la Corunya ( UDC ) , en un acte en què també rebrà aquesta distinció l'hispanista John Rutherford . A més , en aquest mateix acte , es lliurarà la Medalla d' Or de la institució al catedràtic José María Barja , rector entre els anys 2004 i 2011 .

La UDC considera que Rivas és el més important escriptor corunyès viu i un dels més polifacètics i rellevants creadors en llengua gallega , com posa en relleu la seva extensa trajectòria com a periodista , narrador i poeta . La proposta per al seu nomenament va partir del departament de Gallec - Portuguès , Francès i Lingüística , que va designar com a padrí del nou doctor el professor Carlos Paulo Martínez Pereiro .

Les novel·les més conegudes de Rivas són 'El llapis del fuster' (1998) i 'Els llibres fan de mal cremar' (2006).

Més continguts de