Publicitat
Publicitat

Torna el Nokia 3310, l'icònic mòbil 'indestructible'

Un dels telèfons més venuts del món reneixerà a Barcelona

El Nokia 3310, el mòbil 'indestructible', es tornarà a vendre. El seu disseny, les seves prestacions i l'addictiu joc 'Snake 2' el van convertir en un dels més famosos des del seu llançament el 2000, quan se'n van vendre més de 126 milions. No obstant això, el dispositiu no va poder competir amb l'arribada dels 'smartphones' i es va retirar del mercat el 2005. 

Ara, però, la companyia finlandesa HMD, que va adquirir a Nokia Tecnologies les seves patents, drets de marca i imatge, ha anunciat que tornarà a fabricar el telèfon, segons informa The Guardian. El dispositiu es presentarà a Barcelona en el marc del Mobile World Congress, entre el 27 de febrer i el 7 de març. 

El rellançament del nou Nokia, que després de 17 anys ja es considera un telèfon 'vintage', va dirigit a un mercat molt específic, explotant la nostàlgia dels antics usuaris del telèfon. Es desconeix si el nou model serà tan robust com l'anterior, o si comptarà amb una bateria que duri tant com en el seu model antic.

Segons 'The Guardian', el telèfon estarà disponible per a clients europeus i nord-americans, i costarà uns 70 euros, molt menys que als 2000, quan en costava 152. 

Més continguts de