Publicitat
Publicitat

El buscador Google penalitza Twitter en els resultats de les cerques

Les piulades rellevants seran més difícils de trobar amb el buscador hegemònic perquè Google prioritzarà resultats de Google+

Google va anunciar dimarts canvis en el seu motor de cerca: integrarà la informació de la xarxa social Google+ als resultats amb el propòsit de personalitzar els continguts que trobi cada internauta. Les modificacions permeten a l'usuari que quan teclegi, per exemple, Nova York, obtingui els resultats de sempre i els rellevants de la seva xarxa de contactes a Google+, com per exemple fotos, posts i comentaris sobre la ciutat.

Aquestes noves aportacions, però, han generat crítiques per part de la competència. El primer a manifestar-s'hi en contra ha estat Twitter, que creu que el canvi perjudica els consumidors i els que publiquen continguts fora de la xarxa social de Google. "Com s'ha anat comprovant, les notícies es coneixen primer a Twitter, i per això els comptes de Twitter i els seus missatges són freqüentment els resultats de cerca més rellevants", van reivindicar responsables de Twitter. En un comunicat, també van declarar-se "preocupats", perquè a partir d'ara trobar "aquesta informació serà molt més difícil". Considera que el fet que els tuits siguin menys visibles "és dolent per a la gent, les editorials, les empreses de notícies i els usuaris de Twitter".

Podeu llegir la informació completa a l' ARA PREMIUM.

Més continguts de