XARXES

La plataforma de Play Station a internet, a les fosques

El servei que permet que els usuaris juguin en línia als jocs de la PS3 no funciona a causa d'una “intrusió externa”. Sony ja treballa per reforçar la seguretat del sistema

Redacció
1 min

BarcelonaLa xarxa de Play Station 3 a internet, la PS Network, continua caiguda des de fa ja cinc dies, quan Sony va desactivar el servei a causa d'una “intrusió externa”. Segons informa la companyia a la pàgina web del servei, els tècnics estan treballant contra rellotge per tornar a posar en marxa tant el servei de Play Station Network com el de Qriocity. La companyia aprofitarà els problemes per “reconstruir el sistema i reforçar la infraestructura de la xarxa”. Sony, que informa a través de Twitter dels avenços en la reparació, ha explicat que els canvis que s'estan fent al servei volen “proveir el sistema de seguretat addicional”.

La plataforma Play Station Network permet que els usuaris de la consola puguin jugar en línia, navegar per la xarxa o xatejar amb altres usuaris. La caiguda del servei impedeix, doncs, aprofitar un dels punts forts de la consola, que és precisament el fet de poder jugar a través d'internet amb altres usuaris de PS3.

stats