El retorn del penyal: l'actualitat en 10 tuits

El conflicte del govern espanyol amb Gibraltar protagonitza un dels debats més seguits a la xarxa. Us oferim la mateixa tria de piulades que es publica a l'edició en paper del diari

1. Rosa Cullell ( @roscullell), periodista "Això de " Gibraltar, español" ja és un clàssic. No hi ha ministre d’Exteriors que no caigui en la temptació. I en el posterior ridícul"


2. Júlia Cot ( @cot_julia), guionista "Un penyal fa molta il·lusió al principi, però de seguida te’n canses de jugar amb ell i acaba en un armari sense la meitat de les peces"


3. Betona Comín ( @BetonaComin), directora de COSES "Quina habilitat el govern espanyol, ara que està amb l’aigua al coll, crea un problema amb Gibraltar i així desvia l’atenció cap allà!"


4. Xavi Bundó ( @xbundo), periodista "Avui és quan els federalistes, demòcrates i intel·lectuals que volen estar #mejorunidos sortiran a defensar la Roser Tarragó, oi? Oi?!"


5. Gemma Galdon Clavell ( @gemmagaldon), professora de polítiques i tecnologies de seguretat a la UB "Debatre sobre el sostre de dèficit i no les prioritats de despesa em sembla un error, quan la primera partida és pagar interessos del deute"


6. Eduardo Garzón ( @edugaresp), membre del consell científic d’Attac "Si els governs autonòmics es preocupen realment pel benestar de la seva població, no haurien consentit els límits de dèficit imposats"


7. Marta Rivera Cruz ( @MartaRiveraCruz), escriptora "Si la Zarzuela i el ministeri d’Afers Estrangers donessin una explicació completa sobre l’indult al pederasta, podríem deixar de llegir barbaritats"


8. Josep Maria Canyelles ( @jmcanyelles), consultor d’empreses "El rei d’Espanya diu que no va demanar cap indult a Mohamed. Un parlava castellà, l’altre àrab, i no es van entendre. Quan els reis negocien..."


9. Cristina Pardo ( @cristina_pardo), periodista "Després de l’indult del Marroc al pederasta, Espanya ja ha guanyat l’or en la categoria de rentar-se les mans"


10. Clara Jordan ( @clarajordanvila), periodista "L’aire condicionat no consisteix a suar al carrer i haver de portar bufanda i jersei de llana a la feina i altres locals. Prou pingüinisme!"