Reportatges

Comentaris 1

REPORTATGE

"No estem ocupant el col·legi, estem fent la Festa de la Tardor"

Aquest dissabte a la tarda els veïns de Vic han continuat organitzant moltes activitats als vuit col·legis electorals per evitar que la policia els tanqui

Aquest dissabte a la tarda els veïns de Vic han continuat organitzant moltes activitats als vuit col•legis electorals per evitar que la policia els tanqui. Al Palau Bojons, ciutat al centre de la ciutat, el coordinador Josep Maria Diéguez explica a l'Ara que els ha superat la voluntat dels veïns i la seva solidaritat aportant menjar. A les 17h i sense haver-ho anunciat massa Quim Portet, cantant de Vic, ha fet un petit concert en aquest col·legi electoral davant una cinquantena de persones. Aquest matí quan encara dormien han rebut la visita dels Mossos i han justificat que estaven fent la 'Festa de la tardor'.

Al CEIP Doctor Salarich, situat a les afores de la ciutat, des de divendres estan organitzats per torns per no deixar el centre sense menys d'una trentena de persones en cap moment. Avui la il·lustradora Pilarín Bayés hi ha fet un taller de dibuix al matí, i a la tarda el grup de rock Nyandú hi ha fet un concert. Lluís Santanach, membre del Comitè en Defensa del Referèndum de Vic, assegura que els nens i les famílies s'ho estan passant bé i que serà des d'avui a les 22h i fins demà a les 10h del matí quan esperen que hi hagi més gent a tots els col·legis electorals de Vic. L'escola ha rebut aquesta tarda la visita de tres observadors internacionals del referèndum.

Desplegar contenidos

Més Reportatges