Arriba el rescat?: l'actualitat en 11 tuits

La intervenció de la banca monopolitza el debat a la xarxa i Rajoy rep moltes crítiques per la seva absència: el rescat encén twitter. Us oferim la mateixa tria de piulades que apareix en l'edició en paper del diari

1. Ignacio Escolar ( @iescolar), periodista "Mariano Rajoy, fa sis mesos: "No penso donar ni un sol euro de diners públics a la banca""

2. Henry de Laguérie ( @henrydelaguerie), corresponsal a Barcelona d’Europe 1 " Rajoy viu en un altre planeta: manté el viatge a Polònia i assisteix al partit Espanya-Itàlia"

3. Javier Solana ( @javiersolana), excap de la diplomàcia de la UE " Dilema europeu: idees econòmicament útils no són políticament factibles i les que són políticament acceptables no ajuden econòmicament"

4. Raúl Román ( @rraulroman), periodista "Suposo que ara els bancs espanyols començaran a donar préstecs en condicions molt favorables als ciutadans a imitació de l’Eurogrup"

5. Quim Torra ( @quimtorra), editor "Ahir es negava el rescat; avui tot són elogis per haver-lo demanat. De bojos"

6. Rafel Nadal ( @nadalrafel), periodista i escriptor "Però no havia d’explicar el rescat de la banca? De moment, segons De Guindos sembla que guanyem per golejada"

7. David Martínez ( @davizmartinez), productor audiovisual "La patètica gestió de l’actual govern espanyol està convertint, fins i tot, en meritòria la molt dolenta gestió de l’anterior govern"

8. Rosa Cullell ( @roscullell), periodista "Hem exagerat i ocultat tant la necessitat d’una intervenció... I ara exagerem els seus efectes. Viure en un país intervingut, com Portugal, no és molt diferent de viure a Espanya"

9. Agustín Martínez ( @Agus_Martinez58), periodista "¿Per què en diuen línia de crèdit quan volen dir rescat?"

10. Jordi Évole ( @jordievole), presentador de televisió "Rescatar-nos a l’hora de la migdiada... Com coneixen les nostres debilitats..."

11. Enric Ticó ( @enric_tico), advocat i president de FGC "Sabeu en què s’assemblen el Mourinho i el Rajoy? Que quan perden la roda de premsa la fa un altre"


Més continguts de

PUBLICITAT

El + vist

El + comentat

PUBLICITAT
PUBLICITAT