De Guindos i la crisi no donen treva ni en Setmana Santa: l'actulitat en 10 tuits

Les reaccions a l'anunci del ministre d'Economia de més retallades, ara en sanitat i educació, encenen una mica el debat a un twitter amb poca activitat per les vacances. Us oferim la mateixa selecció de tuits que apareix en l'edició en paper

1. Joan Lluís Soler ( @JoanLSoler), regidor a l’Ajuntament de Gandia (Els Verds) "Més que en una Setmana Santa, després dels anuncis de més retallades de De Guindos i de la confirmació del PP ens trobem en una Setmana Tràgica..."

2. Nieves Ibeas ( @nievesibeas), portaveu de CHA al Parlament d'Aragó "Som realment conscients de quina vida es pot portar amb els 641 € del salari mínim quan tot segueix pujant? Jo crec que no..."

3. Víctor Alexandre ( @valex_cat), escriptor "Un govern català ferm fins a les últimes conseqüències fa molta por a Espanya. Una Catalunya governada per l'infantilisme, en canvi, fa riure"

4. J ordi Terrades ( @jterrades), diputat al Parlament (PSC) "Segons el #PP fa uns mesos el problema era ZP, ara és Europa. [El problema] no deu ser un sistema que cal reformar i regular i no pensar només a retallar?"

5. Ignacio Escolar ( @iescolar), periodista i analista polític "La política de comunicació del govern [espanyol]: explicacions per als mercats, decrets llei per als ciutadans"

6. Enric Morera ( @enricmorera), secretari general del Bloc "Cap diari ni mitjà de comunicació valencià parla de l'estafa ( espoli) dels pressupostos generals de l'Estat al poble valencià. Per què?"

7. Sara Solomando ( @sarasolomando), presentadora de TV i periodista "Ens trobem en l'època de les teleoportunitats. Es va perdre la passada Setmana Santa Ben-Hur o Marcelino, pan y vino? Doncs aquest any, una altra vegada. I així"

8. Ferran Torrent ( @ferrantorrentll), escriptor "Enguany la Marató de TV-3 dedicada a la " inflexió" de la Generalitat de Catalunya"

9. Fran Domènech ( @frandomenech), guionista "I la Casa Gran del Catalanisme? En venda? Llogada? O potser okupada?"

10. Asier y Javier Humor ( @AsieryJavier_HG), humoristes "" Quo Evadis?", va preguntar l'inspector d'Hisenda"

Més continguts de

PUBLICITAT

El + vist

El + comentat

PUBLICITAT
PUBLICITAT