El greuge dels peatges, la crisi que no dóna treva i l'atac de Karanka: l'actualitat en 10 tuits

Les crítiques al govern espanyol per les retallades i les pujades d'impostos encenen el debat a la xarxa, però el lema del dissabte està clar: 'no vull pagar', en referència als peatges. Us oferim la mateixa selecció de tuits que apareix en l'edició en paper

Ara
2 min
La fallida de les autopistes de Madrid reactiva el greuge dels peatges

BARCELONA1. José Morales (@pepe_mor), periodista “Comprenc que el rei vagi ràpid en les seves tasques després de les 2 operacions. La reforma laboral permet acomiadar a partir de 9 dies de baixa en 2 mesos”

2. Marc Sanglas (@msanglas), secretari de política municipal d’ERC ”Parat al peatge del túnel del Cadí, esperant que em prenguin les dades. Volien que signés un reconeixement del deute o fes mitja volta, res d'això, he insistit, m'han identificat i han obert la barrera #novullpagar"

3. Joan Carles Gallego@joancgallegoSeguretat Social

4. Agustí MartínezAmartinezSERRajoy

5. Gorka Landaburu (@G_landaburu), periodista “Com a víctima d’ETA, no comparteixo les tesis de l’AVT. Cal avançar. L’immobilisme no té res a veure amb el dolor que patim”

6. Elena Valenciano (@ElenaValenciano), vicesecretària general del PSOE “El govern [espanyol] reconeix que les seves reformes conduiran a una taxa d’atur del 22,3% el 2015, set dècimes superior a la del 2011. Reforma laboral?”

7. Toni Albà (@tonialba), actor “President, comencem a preparar la creació del Banc Nacional de Catalunya?”

8. Josep M. Aguirer Font (@josepmaguirre), professor de dret administratiu a la UdG “Les hemeroteques fan molt mal a la credibilitat de la política, podrien aprofitar el proper consell de Ministres per prohibir-les via decret llei”

9. Sandra Sarmiento (@SarmientoSandra), periodista “Karanka: "La Lliga ha existit sense Guardiola i seguirà existint sense ell". Un cop més queda retratat. Sort que el temps posa tothom a lloc”

10. Oriol Bossa (@oriol_bossa), politòleg “Que Mou plegui i Karanka, primer entrenador. Aleshores sí que riurem!!!”

stats