Duran perenne, Montmeló i Recoder vs. Marina Geli: l'actualitat en 10 tuits

La revalidació de Duran al capdavant d'UDC esmola l'ocurrència dels tuitaires. Aquesta selecció de piulades és la mateixa que es publica en l'edició en paper

Ara
2 min

Barcelona1. Xavier Fina (@XavierFina), filòsof “Deu ser deformació perica, però, menys amb un equip, quan hi ha victòries (i, per tant, derrotes) agòniques, sempre em solidaritzo amb el perdedor

2. Jordi Armadans i Gil (@Jordi_Armadans), director Fundació per la Pau i politòleg “He vist el relleu de Castro, del Papa, de Pujol i de Maragall. Veuré el de Duran i Lleida?”

3. Òscar Andreu (@OscarAndreu), pesentador i guionista “He signat el manifest: 'Col·loquem uns peatges al circuit de Montmeló per fer que la F-1 sigui més entretinguda i nostrada'”

4. Ximo Puig (@ximopuig), secretari general PSPV “Primeres declaracions de Fabra en la setmana tràgica de Bankia encomanant-se a la mare de Déu. Així estem. Intervinguts i als peus del destí”

5. Fernando Encinar (@fencinar), emprenedor i copropietari d’Idealista.com “Va ser una bombolla immobiliària la que ens va permetre tenir el que ara es retalla. Només es podrà mantenir amb una altra bombolla similar”

6. Marina Geli (@marinageli), exconsellera de Salut “Les retallades de Salut i Educació passen factura al govern de Mas juntament amb els pactes amb el Partit Popular. Aliança alternativa!”

7. Lluís Recoder (@lluisrecoder), conseller de Territori i Sostenibilitat “@marinageli Vols dir que tornarà el tripartit? Pobre país nostre...”

8. Oriol de Balanzó (@orioldebalanzo), periodista “A Unió Democràtica de Catalunya tenen el conillet de Duracell: 'Y Duran y Duran y Duran...'”

9. Edgar Rovira (@erovira), politòleg “Si la primera virtut d’un polític és la supervivència interna, llavors Duran és l’amo”

10. Pol Foradada (@polforadada), periodista “UDC no és independentista perquè no és un sentiment majoritari. No paro de veure manifestacions massives que reclamen un estat confederal

stats