Incendis i polítics: l'actualitat en 10 tuits

Els incendis al País Valencià es converteixen en protagonistes absoluts del debat a la xarxa: els internautes exigeixen responsabilitats i critiquen amb contundència la gestió de la Generalitat Valenciana i del govern espanyol. Aquesta és la mateixa selecció de piulades que es publica en l'edició en paper

1. Andreu Escrivà ( @AndreuEscriva), ecòleg "Que la nostra única esperança per tal d'apagar el foc siga la pluja diu molt del país, del govern i de com ens gastem els diners"

2. Fer González Gonzo ( @a_lo_gonzo), periodista "A València la superfície cremada la calculen en camps de futbol o en circuits de Fórmula 1?"

3. Ferran Torrent ( @ferrantorrentll), escriptor "Després d’arrasar l’economia era d’esperar que deixaren arrasar el bosc. En alguna cosa havien de ser eficients"

4. Pere Rostoll ( @prostoll), periodista i analista polític "Les set plagues de la Generalitat Valenciana: corrupció, atur, malbaratament, incendis, retallades, privatització sanitària i menys educació!!" 

5. Aitana Mas ( @AitanaMas), regidora de Compromís per Crevillent "Molt orgullosa dels bombers que s’han ofert voluntaris per intentar parar aquesta catàstrofe ecològica. Responsabilitats polítiques ja!!" 

6. Miguel Ángel Garrosa ( @magarrosa), periodista "A València es va retallar un un 15% en prevenció d’incendis. Que facin comptes quan tot acabi: haurà compensat l’estalvi?"

7. Andrés Blasco ( @AndrewBlasco), estudiant de psicologia "En aquest moment em ve al cap la gran quantitat de milions que va costar l' aeroport fantasma de Castelló. #ArdeValencia"

8. Javier Flores ( @_JavierFlores_), expert en comunicació "Els gestos són només gestos, però són importants, que el president vagi al futbol és com caçar elefants" 

9. Víctor Maceda ( @VictorMaceda), periodista del setmanari 'El Temps' "Rajoy fa anys que no ve ací per por a cremar la seua imatge al costat dels imputats i ha de vindre avui que el futbol està “al rojo vivo”?" 

10. Pedro Luna Antúnez ( @PedroLuna73), blogaire "S'apugen la llum, el gas, el butà i a València cremen 50.000 hectàrees. Un bon dia perquè Rajoy vagi al fubol, sí senyor. #ArdeValencia"Més continguts de

PUBLICITAT

El + vist

El + comentat

PUBLICITAT
PUBLICITAT