Intriga al Palau: l'actualitat en 10 tuits

L'esperada reunió entre Artur Mas (CiU) i Oriol Junqueras (ERC) al Palau de la Generalitat provoca tot tipus d'especulacions i valoracions al voltant del pacte de govern. Us oferim la mateixa tria de piulades que apareix en l'edició en paper

Ara
2 min
Ara toca governar

Barcelona1. Llorenç Espinosa (@LlorensEspinosa), humanista “En cap cap cap que un acord de govern entre dues formacions sobiranistes no incloga la data de celebració de la consulta per la independència

2. Jan Ros (@JanTerrabastall), periodista “Que bo! Ara en Junqueras farà anar en Mas al notari!”

3. Pere Aragonès (@perearagones), diputat al Parlament (ERC) “Que qui no sap què preguntar en un consulta, què votarà i ni quan ho farà ens demani als altres que no ho tractem és, com a mínim, xocant”

4. Sergi Castanye (@SergiCastanye), estudiant de ciències polítiques “Quan els catalans ens desfem de l’eix nacional amb la independència, entrarem en el veritable debat social a l’eix esquerra-dreta”

5. Sílvia Casola (@silviacasola), sociòloga “Morella recupera la senyal de TV3! Valentes formiguetes que fan possible la normalitat”

6. Maria Vila (@mvilaredon), llicenciada en dret “No sé què em fa més por: que Felip Puig menteixi, que Felip Puig no controli el cos dels Mossos o que segons qui el compari amb el franquisme”

7. Santiago Niño Becerra (@sninobecerra), catedràtic d’estructura econòmica (URL) “Analitzin el desglossament dels 49.000 milions que la UE deixarà a Grècia per al rescat: ni un euro per al creixement”

8. Montserrat Tura (@montserrat_tura), exconsellera d’Interior i Justícia (PSC) “El discurs de Lula da Silva quan va recollir el Premi Catalunya l’han de llegir cent vegades els que neguen la redistribució de rendes”

9. Carme Vidal (@carmevidal2), filòloga i exdiputada (CiU) “Andreu Alfaro vol dir art i compromís. També vol dir Centre de Cultura Contemporània i, sobretot, els Octubre. Avui, immortal absent”

10. Ximo Puig (@ximopuig), sec. gen. del PSPV-PSOE i diputat al Congrés “La mort d’Andreu Alfaro m’ompli de tristesa i de records d’un artista universal. Sempre compromès amb el país i amb les idees de progrés”

stats