ASSEGURANCES
Crònica 16/12/2011

Laborsalus compra una filial de Mapfre

Ara
1 min

BARCELONA.El grup dedicat a la salut i la prevenció de riscos laborals Laborsalus ha comprat per cinc milions d'euros Mapfre Serveis de Prevenció (MSP), filial del grup assegurador Mapfre. L'operació permetrà al grup català convertir-se en el segon operador privat del sector a Espanya.

Després de l'adquisició, el grup passarà a denominar-se MSP Laborsalus i serà el primer operador privat en salut laboral i de prevenció de riscos laborals a Catalunya amb una facturació global per a aquest any de 24 milions d'euros, segons ha informat la companyia en un comunicat. Fonts del sector coneixedores de l'operació han assenyalat que la compra s'ha tancat per cinc milions d'euros, informa Efe. El comprador ha comptat amb el suport financer del ministeri d'Indústria, l'Institut Català de Finances i Banc Sabadell.

La nova companyia prestarà servei a 15.000 empreses amb un total de 200.000 treballadors, principalment a Madrid, València i Catalunya. El grup, que té com a accionista de referència Manuel Subirana, tindrà 445 empleats.

stats