Crònica 24/03/2011

L'alcaldable fitxa un guionista d'El Terrat

1 min

Les campanyes són llargues i els partits polítics no van sobrats d'idees. Per aquest motiu acostuma a ser normal que incorporin guionistes televisius als seus equips electorals. Jordi Hereu ha fitxat Xavier Roca, guionista d'El Terrat, que també ha treballat per a Andreu Buenafuente a Antena 3. Segons algunes fonts, l'equip d'Hereu està preparant un vídeo de precampanya que es titularà M'agrada Barcelona , però el candidat no hi sortirà.

La presència de guionistes també es va produir durant la campanya electoral de les eleccions al Parlament de Catalunya. En aquell cas va ser José Montilla el que va fitxar un altre guionista d'El Terrat, Gerard Florejachs.

Per planificar l'estratègia de campanya, Hereu continua comptant amb Enric Casas, director de l'àrea de l'alcaldia que en els últims anys s'ha convertit en la persona que més influeix en l'alcalde, a més del tàndem William Carnes i Escarp, els dos de màxima confiança. És molt possible que ara Hereu aprofiti l'experiència de Gabriel Colomé, un politòleg de prestigi, professor de la Universitat Autònoma de Barcelona i amb una llarga experiència política. Fins a la passada legislatura va presidir el Centre d'Estudis d'Opinió. Amb el canvi de govern, va ser cessat.

stats