CINEMA
Cultura 18/10/2011

Arnold Schwarzenegger, xèrif d'un nou western

Després de deixar el seu càrrec de governador de Califòrnia, l'estrella de 'Terminator' torna a interpretar un paper protagonista a 'The Last Stand'

Ara
1 min
Arnold Schwarzenegger

BarcelonaA principis d'aquesta setmana, l'austríac Arnold Schwarzenegger va tornar als estudis cinematogràfics per interpretar el seu primer paper protagonista després de Terminator 3: la rebel·lió de les màquines, dirigida per Jonathan Mostow. Durant els set anys que ha ocupat el despatx de governador de Califòrnia, Schwarzegger s'ha deixat veure per la gran pantalla en algun paper secundari. Però no és fins a aquest any que el coreà Jee-woon Kim, conegut pel seu film del 2010 Encontré al diablo, l'ha fitxat per encarnar el rol principal a The Last Stand.

La productora Lionsgate ha anunciat que el rodatge farà itinerància per l'oest dels Estats Units, per Nevada i Nou Mèxic. La pel·lícula arribarà a les sales comercials americanes el 2013. Tracta d'un policia de Los Angeles de passat dubtós que accepta portar l'estrella de xèrif en un poble situat a tocar de la frontera mexicana, completament dominada pel tràfic de drogues.

stats