Cultura 06/05/2013

El CaixaForum cobrarà 4 euros d'entrada a partir d'aquest dilluns

L'accés serà gratuït per als clients de CaixaBank i els menors de 16 anys

Acn
1 min

BarcelonaEls CaixaForum de Barcelona i Madrid començaran a cobrar a partir d'aquest dilluns una entrada de 4 euros per visitar les exposicions, excepte als clients de CaixaBank i als menors de 16 anys, per als quals continuarà sent gratuït. Amb l'entrada es podran visitar totes les exposicions temporals i els espais permanents de cada centre. El CaixaForum Barcelona va batre el seu rècord històric de visitants el 2012, fregant per primer cop el milió de persones.

El museu defensa que no es tracta d'una mesura recaptatòria, sinó que l'objectiu és garantir una oferta cultural de qualitat, ja que la crisi econòmica l'ha obligat a prioritzar projectes socials. Fins al 2 de gener d'aquest any, els sis centres CaixaForum oferien les visites guiades de manera gratuïta. Actualment, han passat a ser de pagament, amb un cost de 3 euros i un 50% de descompte per als clients de CaixaBank. 

També han passat a ser de pagament la resta d'activitats, com concerts, conferències, tallers i activitats familiars. Els preus són variables, entre 2 i 12 euros, també amb un 50% de descompte per als clients de l'entitat. 


stats