Música
Cultura 20/03/2013

La Coral Cantiga enceta Cicle de Música Sacra de Cardona

La Col·legiata de Sant Vicenç, al Castell de Cardona, acull la IX edició de música litúrgica, que també compta amb la Filharmonia de Barcelona, el dissabte 24 i el diumenge 30 de març

Ara
1 min

BarcelonaLa Coral Cantiga obre el cicle de música a la Col·legiata de Sant Vicenç, al Castell de Cardona, després de celebrar el seu 50è aniversari. En la novena edició del Cicle de Música Sacra de Cardona, que té el suport del Museu d'Història de Catalunya, també hi participa la Filharmonia de Barcelona.

La Coral Cantiga, dirigida per Josep Prats, torna cantant 'a capella' obres de Bach, T.L. de Victoria, J. Rheinberger, M. Lauridsen i Pau Casals, entre d'altres, el diumenge 24 de març. El Quartet de la Filharmonia de Barcelona dirigit per Josep maria Sauret, oferirà el concert 'Els grans solistes en la música religiosa' on interpretarà aries, cançons i sonates de les principals peces de Vivaldi, Haendel, Mozart o Bach el dissabte 30 de març.

El Cicle es celebra a la vila ducal, en l'última fortalesa rendida a les tropes de Felip V, coincidint amb la festivitat de Setmana Santa i l'organitza des de l'any 2005 l'Ajuntament de Cardona i la Fundació Cardona Històrica, fundació privada municipal. El Cicle va néixer amb la voluntat de promoure el valuós patrimoni històric de la vila de Cardona i contribuir a la difusió del patrimoni musicològic europeu.

stats