MÚSICA
Cultura 25/03/2011

Josmar tanca el festival Gargall

El cantant gironí Josmar serà l'encarregat de clausurar diumenge el Gargall, el festival de música experimental de Manresa

Redacció
1 min
Josmar

BarcelonaDesprés de gairebé un mes programant una trentena d'actuacions, el festival Gargall de Manresa, especialitzat en la improvisació, el soroll i noves sonoritats, abaixa la persiana fins l'any que ve amb una sorpresa: l'actuació del cantant gironí Josmar, que clausurarà el Gargall diumenge a la sala El Vermell.

Josmar, també conegut com Josmar Gerona, es va fer molt popular per la seva interpretació del tema És superfort al programa Malalts de tele de TV3. En aquest programa es pretenia aconseguir una candidatura de Catalunya a Eurovisió, amb Josmar com a representant. La iniciativa va anar acompanyada d'una gira amb actuacions diàries a diversos pobles de Catalunya que van tenir força èxit, i amb un colofó a la plaça del Rei de Barcelona. Finalment no es va obtenir la candidatura. Darrerament Josmar ha protagonitzat actuacions sonades a l'Estraperlo Club del Ritme de Badalona.

A banda de Josmar, la recta final del Gargall portarà a Manresa els directes d'e-Bastards, La Phaze i Meneo (divendres 25, sala Stroika), Freesound, Arto Artian, Low Toy, Distortled Box i Lautstarke (dissabte 26, sala El Vermell) i de la Banda d'Improvisadors de Manresa, GAF y la Estrella de la Muerte i D.Pressure (diumenge 27, Conservatori de Manresa).

stats