MÚSICA
Cultura 27/04/2011

Gossos inauguren la Festa del Comerç Just

El grup de Manresa oferirà el concert inaugural el dissabte 14 de maig a la Nau Ivanow. L'aformanet estarà limitat a 250 persones i el preu de l'entrada és un donatiu de 5 €

Redacció
1 min
Gossos

BarcelonaEl grup manresà Gossos ens oferirà el concert inaugural de la Festa del Comerç Just i la Banca Ètica el proper dissabte 14 de maig a les 21 h a la Nau Ivanow, Barcelona (C/ Hondures 28. Metro L1 Sagrera). Les entrades es poden recollir a partir del 26 d'abril a SETEM Catalunya i en botigues de Comerç Just.

L’aforament està limitat a 250 persones i les entrades tenen un donatiu de 5 euros que es destinarà a realitzar activitats de Comerç Just i de Banca Ètica.

Al voltant del proper 14 de maig, Dia Internacional del Comerç Just, més de 80 municipis de Catalunya celebraran la Festa del Comerç Just i la Banca Ètica. La Festa a Barcelona serà el 14 de maig als barris de Ciutat Vella, Sant Martí, Sarrià, Gràcia i Sant Andreu. A Lleida serà també el 14 de maig a l'avinguda de Blondel; a Tarragona, el 21 de maig a la Plaça de la Font; a Manresa el 28 de maig a la Plaça Sant Domènec; i a Girona el 21 de maig a la Plaça de la Independència.

stats