Cinema
Cultura 01/12/2010

Halle Berry al nou film dels creadors de 'Matrix'

L'actriu serà una de les protagonistes de Cloud Atlas, la nova cinta dels germans Wachowski després de la fallida comercial del seu darrer film, Speed Racer.

Xavi Serra
1 min
Halle Berry

BarcelonaSegons informa EFE, Halle Berry ha confirmat que formarà part de la propera pel·lícula dels germans Wachowski, Cloud Atlas. "Faré una pel·lícula aquest estiu amb ells. (...) Serà realment interessant, una cosa semblant al que van fer a Matrix (1999), amb una idea que portarà els nostres cervells fins el límit. Estic entusiasmada". Berry també fa afegir que, probablement, l'acompanyarien en el repartiment Natalie Portman i Tom Hanks.

Cloud Atlas estarà inspirada en la novel·la del britànic David Mitchell sobre un grup de pesronatges que, tot i viure en diferents èpoques, entrecreuen les seves vides. La història segueix a un viatger del temps que creua l'oceà pacífic l'any 1850, un compositor amb una infància en ruïnes, una periodista en l'etapa de Ronald Reagan com a governador de California i un editor endeutat i perseguit pels seus creditors.

stats