INSTITUCIONS CULTURALS
Cultura 03/08/2011

Natàlia Molero dirigirà la Casa de Cultura de la Diputació de Girona

L'escriptora gironina Natàlia Molero ha estat nomenada avui nova directora de la Casa de Cultura Tomàs Lorenzana de la Diputació de Girona en substitució de Josep Torner, que havia ocupat el càrrec en els últims quatre anys

Efe
1 min

GIRONAEl Patronat de la Fundació Casa de Cultura ha aprovat en sessió extraordinària el nomenament de Natàlia Molero com a nova directora de la Casa de Cultura Tomàs Lorenzana. L'escriptora gironina substituirà Josep Torner, que havia ocupat el càrrec en els últims quatre anys.

Molero, que és llicenciada en filologia hispànica per la UAB i màster en Administració pública per ESADE, ha tingut una experiència professional molt diversa, però sempre lligada al camp de la cultura. Ha estat directora de la Filmoteca de Catalunya, presentadora i conductora del concurs cultural A+A+ de TV3, articulista de diaris i revistes i col·laboradora i tertuliana de diversos programes de televisió.

El Patronat de la Fundació Casa de Cultura, en què estan representades la Generalitat, la Diputació i l'Ajuntament de Girona, així com entitats culturals, ha destacat la labor del fins avui director, Josep Torner. En aquest sentit, han destacat que, en una època de contenció de pressupostos, Torner "ha sabut trobar fórmules perquè la institució continuï sent un referent de l'activitat cultural gironina"

stats