Música
Cultura 11/05/2012

Saint Etienne substitueixen Björk al Primavera Sound

El trio londinenc trasllada la seva actuació del dimecres al dissabte per cobrir el buit deixat per la cantant islandesa i serà reemplaçat per The Walkmen a l'escenari de l'Arc del Triomf

Ara
1 min

BarcelonaL'organització del San Miguel Primavera Sound ha reaccionat amb velocitat a la baixa de la cantant islandesa Björk, que dimecres va cancel·lar l'actuació al Primavera Sound i la resta de la seva gira per una greu inflamació als nòduls de les cordes vocals. Els substituts de la cantant islandesa seran els anglesos Saint Etienne, formació de pop amb dues dècades de trajectòria que ocuparan el lloc de Björk a la programació i actuaran dissabte a les 23 h a l'escenari San Miguel del Fòrum.

Abans d'aquest anunci, Saint Etienne havia d'actuar dimecres en un escenari gratuït que el Primavera Sound inaugura enguany a l'Arc del Triomf. En lloc de Saint Etienne, l'organització ha anunciat que en aquesta escenari hi actuaran els nord-americans The Walkmen, que presentaran el seu nou àlbum, 'Heaven', encara inèdit.

stats