TEATRE
Cultura 24/07/2012

Joan Pera: "En Paco no necessitava ni un acudit ni una relliscada"

El conseller Ferran Mascarell recorda Paco Morán com l'artífex de l'ampliació del públic teatral i companys de feina l'acomiaden via Twitter

Ara
1 min

Barcelona- Joan Pera: "Sempre deia que era un còmic seriós, però feia riure pel personatge que interpretava i perquè el drama de la situació el portava a fer riure, no necessitava ni un acudit ni una relliscada".

- El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, ha recordat l'actor Paco Morán com l'artífex de l'ampliació dels públics teatrals a Catalunya, "un intèrpret que va eixamplar el nombre de persones que es van incorporar a la vida teatral com a públic", ha dit. "És l'home popular, la persona entranyable per a la majoria de la gent que ha anat al teatre els últims anys; la persona no nascuda a Catalunya, establerta aquí des dels anys 70, capaç d'entendre com ningú la manera que tenim els catalans de mirar la vida", ha dit.

- Ivan Pera, fill de Joan Pera, ha donat la notícia: El Paco Moran ens ha deixat :( Descansi en pau un gran actor.

- Ànima33: Paco Morán, un dels còmics que millor dominava el públic. Amb pocs com ell (i Joan Pera) hem vist pixar-se una platea.

- Carlos Latre: Quin dia... i mor el gran Paco Morán... El vaig disfrutar molt dalt de l'escenari. Una pena...

- El productor i distribuidor Ramon Colom: "Recordo a Paco Morán als Estudio 1, Calderón, Lope... També el de 'La estraña pareja'. Llàgrimes, riures... emocions: un actor.

- Els Premis Max: "Ens ha deixat Paco Morán, als 81 anys. Sempre estarà en el nostre record.

stats