Subhastes
Cultura 26/04/2012

Madonna, una Marilyn descarada i provocativa

La casa de subhastes Bonham's subhastarà un nu de Madonna que recorda les darreres fotografies de Marilyn Monroe. La imatge, obra del fotògraf Steven Meisel, havia de formar part del polèmic 'Sex', el llibre que la diva nord-americana va publicar el 1992

Efe
1 min

Nova YorkMadonna estirada sobre un llit, coberta només per uns llençols que té entre les cames, fuma mirant l'objectiu. La fotografia, en blanc i negre, la va fer el fotògraf nord-americà Steven Meisel el 1990, i se subhastarà a la seu de la casa Bonham's a Nova York el proper 8 de maig amb un preu de sortida entre els 3.800 i els 5.300 euros. El provocatiu nu havia d'haver format part del llibre 'Sex', que la cantant va publicar el 1992, però finalment va ser descartat. La publicació del llibre va coincidir amb el disc 'Erotica', on la cantant va explotar el seu cantó més deshinibit i sexual.

Madonna ha demostrat en moltes ocasions la seva admiració per Marilyn Monroe. La fotografia que surt a subhasta està inspirada en els retrats que el fotògraf nord-americà Bert Stern va fer a la protagonista de 'La temptació viu a dalt' poques setmanes abans de morir.

stats