FESTA MAJOR
Cultura 25/09/2011

Els imprescindibles de la Mercè de diumenge

Traca final de la festa major de Barcelona en un dia assolellat

Ara
1 min
BCN es vesteix de gala

Barcelona1. Diada castellera de colles convidades: 12 h, plaça de Sant Jaume

Després que la pluja obligués a suspendre ahir la jornada dedicada a les colles locals, la d'avui serà l'única oportunitat de veure castells aquesta Mercè.

2. Banda Municipal de Barcelona: 12 h, plaça de la Mercè

Dirigida per Juan Miguel Romero, la Banda oferirà un programa ben popular i de festa major amb versions d'èxits de Frank Sinatra, The beatles, ABBA, Stevie Wornder, Elton John i Glenn Miler.

3. Homenatge a l'Orfeó Català: 19.30 h, plaça Catalunya

La veterana coral celebra el 120è aniversari en el marc de la Mostra d'Associacions, a la plaça Catalunya, amb un concert. El repertori inclourà Ovos omnes, de Pau Casals; l'Empordà, d'Enric Morera, i les populars El cant de la senyera i L'hereu Riera, entre d'altres.

4. Correfoc: 20.30 h, Via Laietana

La festa del foc celebra el 25è aniversari de la Coordinadora de Colles de Diables de barcelona i té com a novetat que la Porta de l'Infern, que marca l'inici del correfoc, s'instal·larà per primer cop a tota l'amplada de la Via Laietana.

5. Piromusical: 22 h, avinguda de la Reina Maria Cristina

Explosiu comiat de La Mercè amb 2.600 quilos de material pirotènic i fins i a 11.000 explosions, tot plegat coordinat amb la música. El fil musical el formaran versions de diversos estils de cançons ben conegudes per tothom.

stats