CAP AL 20-N
Política 05/11/2011

Bosch: "M'agafa icterícia quan sento a parlar de pactes amb el PP"

El candidat d'ERC-RCat apel·la directament a les 800.000 persones que van votar per la independència en les consultes simbòliques

Roger Tugas
1 min

GironaEl candidat d'ERC-RCat-Catalunya Sí, Alfred Bosch, ha participat aquest vespre en l'acte central de campanya de les JERC, a sala Platea de Girona, on ha afirmat que li "agafa icterícia" quan sent "a parlar de pactes amb el PP", en una clara referència a l'oferta del cap de llista de CiU, Josep Antoni Duran i Lleida, de tancar acords amb Mariano Rajoy després del 20-N. "A quina mena de pacte podem arribar" amb majoria absoluta del PP, s'ha preguntat Bosch. També en una referència velada a Duran, el candidat independentista ha afirmat que "no ens timaran perquè no anem a Madrid a fer negocis".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El que va ser portaveu de la plataforma Barcelona Decideix s'ha posat com a objectiu aconseguir el suport de tothom que va votar a favor de la independència en les consultes sobiranistes. "Són 800.000 somnis que ja han despertat", va explicar, gent que vol "anar a buscar i perseguir". Finalment, ha assegurat que, al contrari de Grècia, "Catalunya no ha viscut per sobre de les seves possibilitats, sinó per sota", a causa del dèficit fiscal. Ha avisat a CiU, per tant, que els independentistes no acceptaran un pacte fiscal més, sinó un concert econòmic com el basc i navarrès.

stats