22-M
Política 23/05/2011

Trias ofereix suport a Hereu per dissoldre l'acampada abans de fer el canvi

El futur alcalde creu que “seria bo que això tingués solucions abans de l'11 de juny", dia en què es consumarà el canvi al capdavant de l'Ajuntament

Redacció
1 min
Acampats a la plaça de Catalunya, aquest dilluns / EFE

BarcelonaEl cap de llista de CiU a Barcelona i futur alcalde de la ciutat, Xavier Trias, ha ofert avui el seu suport a l'encara alcalde, Jordi Hereu, perquè abans de consumar-se el canvi a l'alcaldia el dia 11 de juny es dissolgui l'acampada d'indignats de la plaça Catalunya de la capital catalana.



Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Després de la reunió de la comissió executiva nacional de CiU, Trias ha fet notar que fins a la seva investidura com a nou alcalde, prevista per a l'11 de juny, "la patata calenta" de la protesta en ple centre de Barcelona "encara la té l'alcalde". Segons Trias, "seria bo que això tingués solucions abans de l'11 de juny". "Hereu sap que, fins que jo prengui possessió, té tot el meu suport i col·laboració per a qualsevol decisió que s'hagi de prendre. No m'amagaré. Estic a la seva absoluta disposició en un moment com aquest", ha garantit.



També ha explicat que representants de CiU intentaran establir "contacte" amb els acampats, encara que tota negociació serà difícil, ja que com que es tracta d'un moviment espontani "no se sap qui mana allà", ha explicat.

stats