Política 05/11/2012

Sabina cedeix la lletra que va escriure per a l'himne espanyol a la campanya de C's

Membres i simpatitzants del partit reciten versos del text en un vídeo electoral. El cantautor ho considera un "honor", segons ha assegurat Arcadi Espada

Acn / Efe
2 min

BarcelonaCiutadans (C's) ha presentat aquest dilluns el vídeo que farà servir per a la campanya electoral i que utilitza la lletra que el cantautor espanyol Joaquín Sabina va escriure per a l'himne espanyol. Des de Madrid, on el partit ha presentat la campanya 'Mejor Juntos', el candidat a la presidència de la Generalitat per C's, Albert Rivera, ha afirmat que "Sabina ha posat lletra a Espanya i no ho han fet els dirigents polítics", segons recull l'Agència Catalana de Notícies (ACN).

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El mateix Sabina ha acceptat la cessió dels versos i ha afirmat, en un correu electrònic a Arcadi Espada, que és un "honor" per a ell, segons ha dit Espada a l'agència Efe.

El líder de C's ha agraït al cantant que hagi cedit la seva lletra pel vídeo de C's, que està protagonitzat per Félix Ovejero, Albert Boadella, Javier Nart i Juan Carlos Girauta, a més de Rivera. Rivera, juntament amb el dramaturg Albert Boadella, el periodista Arcadi Espada, el professor de filosofia política de la UB Félix Ovejero i l'advocat Josep María Fuster-Fabra han presentat aquest dilluns al Círculo de Bellas Artes de Madrid la campanya de C's.

El candidat ha explicat que C's va néixer com a "oposició davant el model d'una Espanya fragmentada i que es divideix com vol CiU" i ha assegurat que treballaran "per aconseguir la unió dels ciutadans". En aquest sentit, s'ha mostrat confiat que "a Catalunya tenen espanyols que defensaran la convivència, la igualtat i la llibertat".

Rivera ha remarcat la necessitat de "fer reformes en aquest país" per "garantir les llibertats i la igualtat davant la llei front aquells governs com el d'Artur Mas que incompleixen les sentències".

A l'acte de presentació de la campanya també hi ha assistit el número dos i portaveu de C's, Jordi Cañas; el número cinc i cap de campanya, José Manuel Villegas; Miguel García, que va com a independent a les llistes del partit; la candidata de C's a Lleida, Ángeles Ribes; la regidora de Villanueva del Pardillo, Marta Barbán; el coordinador de Madrid, José Antonio Granados, i altres membres del partit com Nito Foncuberta.

stats