Anglaterra perd la punteria contra Eslovàquia (0-0)

El conjunt de Roy Hodgson acaba segon del grup B, mentre els eslovacs finalitzen tercers i hauran d'esperar per assegurar el pas a vuitens

M.m.
Nathaniel Clyne i Vladimir Weiss, durant l'Anglaterra-Eslovàquia

BarcelonaAnglaterra no ha pogut passar de l'empat sense gols contra Eslovàquia (0-0) i ha tancat la primera fase com a segona del grup B. Els homes de Roy Hodgson han creat mil i una ocasions però s'han estavellat contra la defensa eslovaca, que amb aquest resultat acaba tercera i estarà pendent de la resta de resultats per certificar la classificació

El primer temps, i el partit en general, ha tingut un únic protagonista, Anglaterra, que ha dut el pes del partit des del minut u. El conjunt que entrena Roy Hodgson ha buscat el gol des del primer minut amb un futbol dinàmic i amb moltes arribades a la porteria de l'eslovac Matus Kozacik. Però malgrat la insistència, el gol no ha arribat.

Hodgson havia fet rotacions però el seleccionador ha hagut de moure la banqueta perquè l'empat dels seus homes, combinat amb el triomf de Gal·les, deixava Anglaterra com a segon del grup.

Tornant del descans, Eslovàquia ha fet un pas endavant i ha tingut un parell d'arribades perilloses, però de seguida el conjunt anglès ha tornat a agafar la iniciativa, generant noves i encara millors ocasions de gol. Però aquesta vegada la pilota no ha volgut entrar.

Anglaterra, segona del grup B, s'enfrontarà als vuitens de final al segon classificat del grup F, on hi ha Hongria, Islàndia, Portugal i Àustria; i que encara està pendent de resoldre's.