La Manifestació
Especials 11/09/2012

Duran i Lleida: "Hi ha un clam comú i és molt important que se l'escolti"

"Aquesta manifestació és un gran èxit. És conseqüència de moltes qüestions, però n'hi ha una de neuràlgica i fonamental, i és que la gent vol una altra mena de tracte per part de l'Estat", ha dit Josep Antoni Duran i Lleida a Catalunya Ràdio

Ara
1 min

Barcelona"Aquesta manifestació és un gran èxit. És conseqüència de moltes qüestions, però n'hi ha una de neuràlgica i fonamental, i és que la gent vol una altra mena de tracte per part de l'Estat. A Catalunya hi ha una voluntat de ser: cal parlar-li de tu a tu. Alguns volen la independència, d'altres no, però hi ha un clam comú i és molt important que se l'escolti". Josep Antoni Duran i Lleida ha assistit a la manifestació de la Diada en cadira de rodes per culpa de problemes amb un genoll.

Duran i Lleida ha dit també que la "temperatura respecte a la manifestació del 10 de juliol del 2010 és molt diferent". Ha afegit, per últim, que amb la manifestació "comença una nova etapa a Catalunya. Si Madrid no vol sentir res del pacte fiscal és obvi que hi haurà un nou projecte, una nova manera d'enfocar la realitat".

stats