Publicitat
Publicitat

RECULL DE PORTADES

Les "primeres decisions" de Tito Vilanova, a la portada del diari 'Sport'

El diari destaca la negociació del seu contracte, els fitxatges i traspassos en la plantilla de l'equip, la presentació al juny dels seus col·laboradors i el disseny de joc que vol establir

La Lliga s'ha acabat, i ara les pàgines esportives s'omplen de projectes i perspectives de futur per a la pròxima temporada. 'Sport' dedica la portada d'aquest dimarts a les "primeres decisions" de Tito Vilanova i destaca, en primera instància, la negociació del seu contracte. Segons el diari, el nou entrenador del Barça fitxarà per dos anys i millorarà la fitxa que té ara. El rotatiu també assenyala els fitxatges i traspassos en la plantilla de l'equip, la presentació al juny dels seus col·laboradors i el disseny de joc que vol establir Vilanova.

'El 9 esportiu' dedica la portada a Leo Messi i els seus registres golejadors, i titula: "Amb el gol a l'ADN".

'Mundo Deportivo' també se centra en el crac argentí i, fent un paral·lelisme amb el personatge de ficció James Bond, titula: "0072", els gols oficials que ha fet Messi aquesta temporada.

La premsa de Madrid dedica les primeres pàgines a l'ofrena de l'equip blanc del títol de Lliga a les institucions madrilenyes.

Més continguts de Esports

  1. Pape Diop, un migcentre més per a l'Espanyol: "Sé que hi ha competència, però jo volia jugar aquí"

    L'Espanyol considera que aquest fitxatge era "una oportunitat de mercat" malgrat l''overbooking' que reconeix que hi ha en la posició del mig del camp

  2. Recuperant la memòria de l’irlandès més estimat al Barça

    Patrick O’Connell, tècnic blaugrana durant la Guerra Civil, va morir arruïnat

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT