Futbol Femení
Esports 01/02/2015

El Barça femení goleja i aprofita l'ensopegada de l'Atlètic per ser més líder

Les blaugranes guanyen 0-4 el Santa Teresa, mentre que les matalasseres empaten a Sevilla. L'Espanyol perd a Huelva i el Sangra, a casa davant el València

Ruth se suma a Melani i Alexia en les felicitacions a Sonia Bermúdez per un gol contra el Santa Teresa

BarcelonaEl Barça femení no s'ha deixat sorprendre pel Santa Teresa i ha resolt el desplaçament a Badajoz amb una victòria clara per 0-4. Ja al descans, les blaugranes dominaven per 0-2, gràcies als gols de Torrejón i Vicky. La migcampista ha repetit a la represa, quan també s'hi ha sumat Alexia per tancar la golejada. Els tres punts permeten al conjunt de Xavi Llorens tornar a sumar després de perdre la setmana passada davant el València i, a més, ampliar l'avantatge sobre l'Atlètic de Madrid, que ha punxat a Sevilla, on s'ha deixat empatar amb un gol de Lorena que ha neutralitzat l’aconseguit per Esther (1-1). Ara hi ha cinc punts de distància entre catalanes i madrilenyes.

Qui tampoc ha pogut guanyar, tot i avançar-se en el marcador, ha sigut el Sant Gabriel, que ha caigut derrotat a mans del València al Pomar (1-3). Xiqui ha il•lusionat les catalanes al començament, però Maripaz i Anita han capgirat el marcador abans del descans. Ja al minut 90, Manu ha acabat de consolidar la victòria visitant. La derrota manté en descens al Sangra, que segueix a dos punts de la permanència, i apropa les xe a la segona posició, que tenen ara a tres punts.

L'Espanyol, d'altra banda, ha perdut a Huelva davant el Fundación Cajasol Sporting tot i haver-se posat per davant dos cops (3-2). Les blanc-i-blaves s'han avançat en el marcador a través de Bárbara al primer minut, però Martín-Prieto ha igualat ben entrat el primer temps. A la segona part, altre cop l'Espanyol s'ha posat per davant, amb gol de cap d'Anair, però Patri, de penal, ha tornat a posar les coses iguals. Sandra, a les acaballes, ha deixat els tres punts en terres andaluses, deixant en res l'esforç periquito. L'ensopegada no fa perdre cap posició a la classificació a les periquites, però les ajunta amb el seu rival avui i l'Oviedo, que tenen a un sol punt (23).