Esports 18/08/2012

El Barça B cau a casa per 4-5 malgrat els tres gols de Deulofeu

A.s.

BARCELONA.El Barça B va perdre el primer partit de la temporada de Segona Divisió, una competició que va començar ahir, després d'un partit boig amb nou gols i un hat trick estèril de l'estrella del filial, Gerard Deulofeu. Dos dels tres gols del jove de Riudarenes van ser espectaculars. El segon gol (el 3-3) el va marcar Deulofeu amb una falta directa des de 25 metres que va entrar per l'escaire amb una semivaselina que va sorprendre el porter Esteban, un pèl avançat. I el tercer gol, ja en el temps afegit (el 4-5), va ser de córner directe -l'anomenat gol olímpic-. Tal com havia començat el partit semblava que acabaria en golejada blaugrana, ja que Dongou i Deulofeu van posar un 2-0 en el marcador en 12 minuts. Però l'Almeria és un candidat a l'ascens i de seguida va marcar el 2-1 i va capgirar el marcador a l'inici de la segona meitat amb el 2-3. Just abans del descans, però, Carles Planas havia estat expulsat. Després del tercer gol de l'Almeria va arribar l'empat de Deulofeu de falta. Però els andalusos no es van deixar intimidar i van marcar dos gols més per sentenciar el partit (3-5), un d'ells del golejador Ulloa, inicialment suplent.

Avui es juguen tres partits més de la jornada, un dels quals el derbi català entre el Girona i el Sabadell a l'estadi de Montilivi. L'objectiu dels dos equips és poder mantenir-se a Segona sense patiments.